Známky a čaro filatelie : (The World Encyclopedia of Stamps a Stamp Collecting) - Mackay, James Alexander: 1936-2007 (Fortuna Libri, 2007)
Ilustrovaný encyklopedický prehľad vyše 3 000 pozoruhodných známok z celého sveta z nemenej ako 200 krajín a odborné rady ako si založiť a zdokonaľovať kvalitnú zbierku známok.