Záblesk 1. diel: Anjeli prišli medzi nás : (Halo) - Adornetto, Alexandra: 1992- (Ikar, 2011)
Traja anjeli bojovník Gabriel, liečiteľka Ivy a neskúsená Bethany sú vyslaní, aby plnili svoje poslanie na Zemi a postavili sa proti silnejúcim temným silám. Bethany je z trojice anjelov najmladšia a viac než silám Zla musí čeliť volaniu vlastného srdca, ktoré ju priťahuje k mladíkovi Xavierovi. V mestečku sa nečakane zjavuje tajomný študent a každému pripomenie, že nadprirodzené sily nebývajú len láskavé a dobrotivé.