Súkromný detektív Perry Panter a myšia mafia : (Perry Panther und die Mäusemafia) - Grolik, Markus: 1965- (Junior, 2008)
Kocúr Perry Panter chcel vstúpiť do policajného zboru ako filmový pes Rex. Avšak polícia o jeho služby neprejavila záujem, a tak sa Perry rozhodol, že sa stane súkromným detektívom. Otvoril si kanceláriu a čakal na prvý veľký prípad. Netušil, že hneď na začiatku svojej profesionálnej kariéry sa stretne s nebezpečnou myšou mafiou...