Hľadanie Červeného draka : (The Search for the Red Dragon) - Owen, James A.: 1969- (Súostrovie snov, 2009)
Uplynulo deväť rokov od chvíle, čo John, Jack a Charles zachránili bájnu krajinu zvanú Súostrovie snov pred zlom nepriateľa. Stali sa strážcami knihy Imaginarium Geographica, atlasu obsahujúceho mapy všetkých fantastických svetov, ktoré poznáme z diel známych spisovateľov. Teraz trojicu osud spojil znova, pretože Súostrovie sužuje ďalšie nešťastie: niekto odtiaľ unáša deti a miznú aj legendárne drakolode. Jediná šanca, ako zachrániť magický svet a jeho obyvateľov, je vyhľadať poslednú z drakolodí - Červeného draka. Našich troch dobrodruhov cesta zavedie až do podsvetia k mytologickým Titanom starovekého Grécka. História, mýty a báje sa zmiešajú dohromady, aby mohli rozpovedať najstarší príbeh sveta. A počas tejto cesty strážcovia knihy odhalia, že hrdinov nerobia len statočné činy... a že vyrásť môže byť nevyhnutné, ale zostarnúť nie.