Na samotu sa nezomiera 2. diel.: Len to občas bolí. Kurevsky - Adamová, Anna (Motýľ, 2008)
Na samotu sa nezomiera. Len to občas bolí. Kurevsky: Boli mladí a vášniví a netúžili po ničom inom ako po láske. Rovnako, ako tí, čo svoje sny premŕvajú medzi prstami už len ako staré fotografie. Život však nie je rozprávka a aj vysnená láska sa občas dokáže zmeniť na nečakane boľavú realitu. Samotu, ktorá človeka pritlačí k múru depresie, no dokáže prekvapivo zmiznúť, ak človek nájde cestu k svojim blízkym. I samotu, keď už zomiera nádej. A potom to naouaj bolí - kurevsky.