Náhrdelník: Príbehy trinástich žien, ktorým jeden zvláštny nápad celkom zmenil život : (The Necklace: Thirteen Women and the Experiment That Transformed Their Lives) - Jarvis, Cheryl; kolektív autorov (Ikar, 2009)
Neobyčajný príbeh "obyčajných žien" ... Trinásť žien, z ktorých každá je iná a niektoré sa medzi sebou ani nepoznajú, si spoločne zakúpia luxusný diamantový náhrdelník. Tento šperk im však nakoniec prinesie ďaleko viac než len spoluvlastníctvo drahých kameňov. Hoci sú tak odlišné, všetky majú jedno spoločné: stretávajú sa s každodennými starosťami i závažnými problémami, hľadajú si svoju cestu aj životné hodnoty, potrebujú priateľstvo a lásku a túži po pochop ...