Kedy má púpava sviatok - Černík, Michal: 1943- (Mladé letá, 1986)
Michal Černík je český spisovateľ. Z jeho básní vyžaruje hrejivý a čarovný pocit radosti a istoty, šťastia a domova. Verše sú nežné a hravé, úsmevné a melodické. Nuž, čítajte si ich pre potešenie.