Fulla deťom - Fulla, Ľudovít: 1902-1980; Fulla, Ľudovít: 1902-1980; Dašková, Kveta: 1935-; Trilecová, Božena: 1949- (Mladé letá Bratislava, 1973)
Kreslím, kreslím, maľujem, obrázok vám hotujem. Bude na ňom dom i strom, maľujem ho olejom.
Mimo edície. Pre najmenších čitateľov.
Keywords: básne autorské; básne pre najmenších; riekanky; poézia; slovenská literatúra - texty; Fulla, Ľudovít (slovenský maliar, grafik, ilustrátor a scénický výtvarník, 27.2.1902 Ružomberok - 21.4.1980 Bratislava); Dašková, Kveta (slovenská spisovateľka pre deti a mládež, redaktorka, vydavateľka. Nar. 23.08.1935 v Piešťanoch, Slovensko -); pre najmenších; Trilecová, Božena, vl. m. Moravčíková (slovenská poetka ľúbostnej lyriky, autorka kníh pre deti a mládež. * 25.11.1949 Košice, Slovensko -)