Pimpilim pampam - Hanzlík, Josef: 1938-2012 (Albatros, 1981)
Vtipné, hravé, do slovních hříček přecházející verše přibližují pestré reálie a exotické děje dnešního moderního světa a zejména jeho velkoměstského prostředí a vyjadřují mentalitu a citovost dnešního dítěte.