Rámájana: Nesmrteľný príbeh o dobrodružstve, lásky a múdrosti : (Ramayana - India's Immortal Tale of Adventure, Love, and Wisdom) - Dharma, Krishna: 1955-; Rozemberg, Andrej; Lesay, Jozef; Prija, Muni dás; Gopálaprija dás (The Bhaktivedanta Book Trust, 2009)
Rámájana je jedným z najpôsobivejších a najlrajších príbehov všetkých čias. Je zdrojom fantastických príbehov zo sveta mágie a mystiky, sveta, kde ľudia žijú bok po boku s inými, mocnejšími bytosťami, a kde ľudská spoločnosť vlastní poznanie o božských silách, v súčasnosti neznámych.