Automobily sveta - Barica, Ján: 1928-2005 (Atlasy, 1986)
Tretie prepracované a rozšírené vydanie knihy opisuje najznámejšie značky automobilov z celého sveta. Popri nových typoch a modeloch tu nájdete aj prehľad starších automobilov.