Bez ľútosti. Iba ocko... Na ulici, kde žije tá, ktorú milujem. Čierny ľad : (Without fail) - Child, Lee: 1954-; Titchmarsh, Alan: 1949-; Dickinson, Matt (Najlepšie svetové čítanie, 2003)
Lee Child - Bez ľútosti: Dobrodruh Jack Reacher sa na nejaký čas dáva najať do štátnych služieb. Jeho úloha je trochu nezvyčajná - má odhaliť slabé miesta v ochrane amerického viceprezidenta. A ako sa čoskoro ukáže, šéfka ochranky, zhodou okolností bývalá priateľka Jackovho brata, má na dôkladnú previerku bezpečnosti svojho chránenca naozaj vážny dôvod.