Svedectvo nemých dubov: Diplomatické archívy tzv. veľkej trojky o založení OSN - Suja, Stanislav: 1940- (Smena, 1985)
Publikácia je pokusom o svedectvo zrodu najuniverzálnejšej medzinárodnej organizácie - Organizácie spojených národov.