Mít proč žít : (A Reason for Being) - Jordan, Penny: 1946- (Romance, 1992)
Pred desiatimi rokmi opustila Maggie za dramatických okolností rodinné sídlo. Teraz ju príbuzenské záväzky prinútili k návratu. Ako ju ale prijme muž, do ktorého bola pred rokmi bláznivo zamilovaná?