Mít proč žít (A Reason for Being) - Jordan, Penny: 1946-; Skalická, Karla (Praha Harlequin, 1992)
Pred desiatimi rokmi opustila Maggie za dramatických okolností rodinné sídlo. Teraz ju príbuzenské záväzky prinútili k návratu. Ako ju ale prijme muž, do ktorého bola pred rokmi bláznivo zamilovaná?
Keywords: Jordan, Penny, rodená Penelope Halsall, Pseudonym: Caroline Courtney, Melinda Wright, Lydia Hitchcock, Penny Jordan, Annie Groves (anglická spisovateľka romantických a historických románov. * 24.11.1946 Preston, Lancashire, Anglicko - 31.12.2011 Cheshire, Anglicko); romány autorské; spoločenské romány; romány o láske; romány pre ženy; próza; anglická literatúra - texty