Mám básničku na jazýčku - Nagaj, Ondrej: 1940-; Tropp, Stanislav: 1950-2002; Chrásteková, Libuša (Martin Osveta, 1988)
Knižka básničiek pre detičky o kvietkoch, zvieratkách, ale aj o veciach okolo nás. Obsahuje aj hádanky pre najmenších.
Pre čitateľov od 3 rokov.
Keywords: Nagaj, Ondrej (slovenský básnik, autor literatúry pre deti, stredoškolský profesor, vydavateľský pracovník, redaktor, literárny kritik a recenzent. * 21.02.1940 v Radkovskom Bystrom, okres Revúca, Slovensko -); Tropp, Stanislav (bol slovenský grafik, výtvarník, vysokoškolský pedagóg. * 24.09.1950 Martin, Slovensko - 06.04.2002 Banská Bystrica, Slovensko); básne autorské; básne pre najmenších; hádanky; poézia; slovenská literatúra - texty; pre čitateľov od 3 rokov