Najmocnejší na svete : (Kazki moich brativ) - Nechoda, I.I (Mladé letá, 1963)
8 rozprávkových príbehov vo forme básničiek. Z knižky sa dozviete o zajkovi a jedličke, o lišiakovom chvoste a ďalšie príbehy, ale z poslednej básničky sa dočítate o tom kto je najmocnejší na svete.