Do školy: Výber z veršov - Podjavorinská, Ľudmila: 1872-1951 1872-1951; Rázusová-Martáková, Mária: 1905-1964 (Klub mladých čitateľov, 1981)
Milá ilustrovaná knižka pre najmladšie deti. Knižka obsahuje výber z veršov od Ľudmily Podjavorinskej: Do školy. Hakom-bakom. Hudie svrček. Tri domčeky.