Taliansko 90: 14. majstrovstvá sveta vo futbale : (Taliansko-Rím 8. júna - 8. júla 1990) - Zerer, Anton: 1950- (Finále, 1990)
Vo vydavateľstve Šport vyšla prvá knižka o majstrovstvách sveta vo futbale v roku 1958. Odvtedy pravidelne, každé štyri roky, prichádzajú za svojimi čitateľmi s knihami o svetových futbalových festivaloch.