Čo sa sníva zvieratkám - Turan, Ján: 1932- (Leporelá, 1985)
Ako vám už iste napovie z tejto milej knižky sa dozviete čo sa sníva zvieratkám a to zajacovi, ježkovi, bočianovi, ďatľovi a iným zvieratkám.