Vôňa domova - Sliacky, Ondrej: 1941- (Mladé letá, 1984)
Vôňa domova - je niečo krajšie v živote, ako je domov, mama, pokoj, mier? V knižke, ktorú držíte v rukách, sa tieto slová prepletajú, prelínajú sa v básňach, ktoré starostlivo vybral Ondrej Sliacky. Tvorcom takýchto básní naša organizácia i naša spoločnosť potrebuje, váži a ctí si ich. Nech táto pekná knižka obohatí Váš detský svet.