Album zvieratok - Mičunovič, Radomír: 1940- (Leporelá, 1985)
Básničky o zvieratkách o žirafe, tučniakovi. Tu je jedna z nich: Verte tomu, je to tak - jej dlhý krk pára mrak. Dostala aj odkaz na lístku - poďte robiť basketbalistku.