Dietky z klietky : (Detki v kletke) - Maršak, Samuil Jakovlevič: 1887-1964 (Leporelá, 1984)
V tomto milom leporele nájdete básničky o zvieratkách - o slonovi, zebre, levovi a ďalších. O ťave: Čo pijete? Šťavu? Ponúknite ťavu! Veď viete, že v púšti zriedka dostať mušty.