Moje zvieratá - Meyer-Rey, Ingeborg: 1920-2001 (Der Kinderbuchverlag Berlín, 1976)
Leporelo s obrázkami zvierat - kozičky, koníka, kravičky, prasiatok, somárika a ďalších...
Kartónove listy. Pre najmenších.
Keywords: rozprávky autorské; rozprávky o zvieratách; rozprávky pre najmenších; próza; nemecká literatúra - texty; Meyer-Rey, Ingeborg (nemecký maliar, ilustrátor. Je stále považovaný za jedného z najznámejších a najplodnejších ilustrátorov detskej knihy v NDR a významne ovplyvnil vzhľad detskej literatúry svojej doby. * 14.12.1920 Berlín, Nemecko - 04.04.2001 Berlín, Nemecko)