Vlnky - žblnky: Výber z tvorby Hany Zelinovej - Zelinová, Hana: 1914-2004 1914- (Studnička, 1987)
Texty jednotlivých próz tohto výberu sme prevzali jednak z ich knižných vydaní: Pehavý noštek. Do videnia, Zuzanka. Hanibal pred bránou. Maťko a ja a jednak z časopisov Včielka a Zornička.