Ondríkovi priatelia - Vodrážková, Ella: 1909-1992; Vodrážka, Jaroslav: 1894-1984; Sagová, Viera; Trilecová, Božena: 1949- (Bratislava Mladé letá, 1984)
Milá básnička o tom ako sa Ondrík vyberie do lesa na huby a po ceste stretne rôzne zvieratká...
Mimo edície. Pre čitateľov od 6 rokov.
Keywords: básne autorské; básne o zvieratách; básne pre najmenších; poézia; slovenská literatúra - texty; Vodrážka, Jaroslav (český maliar, ilustrátor, grafik, spisovateľ, výtvarný pedagóg. * 29.11.1894 v Prahe, Česko - 09.05.1984 v Prahe, Česko); Trilecová, Božena, vl. m. Moravčíková (slovenská poetka ľúbostnej lyriky, autorka kníh pre deti a mládež. * 25.11.1949 Košice, Slovensko -); pre čitateľov od 6 rokov