Keby som mal odvahu - Sabol, Jozef: 1936-2007 (Osveta, 1977)
Veršovanky pre deti školského veku, z ktorých sa dozviete aj ako sa robí básnička, na čo je dobrý hrach, husie perie, alebo ako zbierať huby.