More vo fľaštičke: Výber zo svetovej, českej a slovenskej autorskej rozprávky - Sliacky, Ondrej: 1941-; Kállay, Dušan: 1948-; Vančo, Ladislav: 1949-; Gálová, Mária Marta: 1949-; Andersen, Hans Christian: 1805-1875; Carroll, Lewis: 1832-1898; Oleša, Jurij Karlovič: 1899-1960; Nosov, Nikolaj Nikolajevič: 1908-1976; Lindgren, Astrid: 1907-2002; Wolker, Jiří: 1900-1924; Čapek, Karel: 1890-1938; Nezval, Vítězslav: 1900-1958; et al. (Klub mladých čitateľov, 1988)
Výber zo svetovej, českej a slovenskej autorskej rozprávky. Z obsahu: Cisárove nové šaty, Bláznivý olovrant, Pinocchio, Šťastný princ, Ako bol Nevedko maliarom, Pytačky, Srnček Parožtek, Kameň a hviezda a ďalšie rozprávky.