Panna a mučeníčka: "Strhujúci román o vášni a oddanosti..." : (Virgin and Martyr) - Greeley, Andrew M.: 1928-2013 (Knižnica Triumf, 1993)
Strhujúci román o vášni a oddanosti. Krásna a impulzívna Kathy sa napriek tomu, že stretla svoju prvú lásku, rozhodne vstúpiť do kláštora. Prechádza ťažkou životnou skúškou a po nesmiernych útrapách sa napokon vzdáva mníšských šiat...