Požiar v srdci. Tango jeden. V rytme stepu. P ako pochybnosti : (The Smoke Jumper. Tango One. Step-Ball-Change. P is for Peril) - Evans, Nicholas: 1950-; Leather, Stephen: 1956-; Ray, Jeanne; Grafton, Sue Taylor: 1940- (Najlepšie svetové čítanie, 2003)
Nicholas Evans: Požiar v srdci - Ed Tully a Connor Ford sú najlepší priatelia, ktorých spája nielen láska k prírode a túžba po dobrodružstve, ale aj spoločné zážitky z práce dobrovoľných hasičov. I to najpevnejšie puto priateľstva však dostáva ...