Z feudálnych dejín Krupiny: Príspevok k politickým, hospodárskym a kultúrnym dejinám mesta - Zrebený, Alexander: 1922-1985 (Osveta, 1974)
Prácu predkladáme záujemcom o históriu a učiteľom dejepisu s úmyslom pomôcť objasniť dosiaľ nepoznané stránky naších národných a regionálnych dejín, a tým prispieť k rozvoju činorodého vlastenectva.