Na muške prezident - Brož, Ivan: 1938-2012 (Ottovo nakladatelství, 2004)
Iba niekoľko hodín pred dallaským atentátom vyhlásil John Fitzgerald Kennedy, že nikdo, ani tajná služba, nemôžu urobiť nič pre záchranu prezidentovho života, ak ho chce niekto skutočne zavraždiť.