Výhovorka - Lopašovská, Milka; Janovic, Tomáš: 1937-; Škreko, Benjamín: 1949- (Východoslovenské vydavateľstvo, 1987)
Výber humoristických poviedok, fejtónov, aforizmov, vtipov... Ani jednému ženáčovi netreba vysvetľovať, aké ťažké je nájsť účinnú výhovorku pri oneskorenom návrate z roboty. Ženy sú z generácie na generáciu prešibanejšie...