Sme schopní liečiť: Fantastický spôsob liečenia a sebaliečenia - Silva, José: 1914-1999; Stone, Robert B. (Fontana Kiadó, 1992)
Ako využívať Silovú metódu kontroly mozgovej činnosti na sebaliečenie a liečenie druhých? Do týchto tajov ťa zavedie táto kniha pomocou 40 cvičení. Z jej obsahu: začínaš si pomáhať; pomáhaš svojmu lekárovi; špeciálna frekvencia liečiacej ruky; vedomie ako zázračný lekár; bolesť a hypnóza; rôzne techniky liečenia i sebaliečenia; ...