Sme schopní liečiť: Fantastický spôsob liečenia a sebaliečenia - Silva, José: 1914-1999; Stone, Robert B.; Škríbová, Štefánia (Šamorín Fontana Kiadó, 1992)
Ako využívať Silovú metódu kontroly mozgovej činnosti na sebaliečenie a liečenie druhých? Do týchto tajov ťa zavedie táto kniha pomocou 40 cvičení. Z jej obsahu: začínaš si pomáhať; pomáhaš svojmu lekárovi; špeciálna frekvencia liečiacej ruky; vedomie ako zázračný lekár; bolesť a hypnóza; rôzne techniky liečenia i sebaliečenia; ...
Prehľad tréningu Silvovej metódy: Štyridsať cvičení na štyridsať dní.
Keywords: alternatívna medicína; psychoterapia; rozvíjanie osobnosti; osobnosť; psychické stavy a procesy; samoliečba; liečba; jasnovidecké schopnosti; farmakológia; lekárstvo; Silvova metóda; Silva, José, pseudonym Silva Mind Control (bol mexický elektrický opravár, ktorý mal veľký záujem o náboženstvo, psychológiu a parapsychológiu. * 1914 New Laredo, štáte Tamaulipas, alebo v Laredo, Mexiko - 1999 Mexiko)