Ovládanie vedomia Silvovou metódou 1. zv.: Fantastický spôsob, ako zmeniť svoj život : (The Silva mind control method) - Silva, José: 1914-1999; Miele, Philip (Fontana Kiadó, 1993)
Ľudský mozog v bdelom, uvoľnenom stave má mimoriadne schopnosti. Takéto schopnosti má každý z nás. Pomocou Silvovej metódy mozgovej kontroly - používajúc špeciálne metódy - každý z nás môže: pomôcť si aj v najzákernejších chorobách, pomôcť druhému získavať zdravie, zbaviť sa zlých návykov (fajčenie, prejedanie sa) a stresov, rýchlo a kvalitne sa učiť, zlepšiť si pamäť, dosiahnuť harmonický, vyrovnaný a zmysluplný život, rozvíjať svoju kreativitu, zbaviť sa únavy, nervozity, bolestí a napätia.