Chémia smrti: Román : (The Chemistry of Death) - Beckett, Simon: 1960- (Ikar, 2008)
Za odľahlou dedinou Manham v Norfolku sa nájde znetvorená mŕtvola Sally Palmerovej. Doktora Huntera sa udalosť dotkne nielen preto, že mladú ženu osobne poznal - bývalý londýnsky súdny antropológ sa už tri roky snaží zabudnúť na tragickú smrť svojich blízkych práve na vidieku.