Dievča z minulosti - Šulajová, Zuzka: 1985- (Slovenský spisovateľ, 2008)
Nový román našej najúspešnejšej autorky pre mladých - obľúbeného Džínsového denníka a Džínsového denníka 2. Lívia Matejová končí štúdium na vysokej škole a spomína na svoju bývalú lásku, keď jej do života nečakane zasiahne ďalší muž... Emotívny príbeh o sile priateľstva a lásky pretrvávajúcej napriek nepriaznivým okolnostiam zaujme reálne vykreslenými postavami a živým, hovorovým jazykom, typickým pre pero Zuzky Šulajovej.