Juj, keby tak Psiare mestom boli...! - Valo, Peter: 1948- (Žihadlice, 1986)
Debut slovenského autora je voľnou kompozíciou spojenou osudom hlavného hrdinu Alfréda Štrombóciho, postavy z kategórie Ostapa Bendera. Autor si zvolil žáner satirickej hyperboly a na priam neuveriteľných príbehoch tohto...