Ja, docent Faustík - Váh, Juraj: 1925-1976 (Nová próza, 1980)
Novely knihy Ja, docent Faustík dokazujú, že Juraj Váh bol talentovaným spisovateľom, že hľadal a vedel aj nachádzať. Jeho predčasný odchod je stratou pre našu literatúru.