Jarmo vášne - Pomajbová, Mária: 1950- (Karuj, 2013)
Autorkina dôverná znalosť duše človeka v najzložitejších životných situáciach, ako aj zmysel pre vystihnutie mentality postáv a jeho pretlmočenie do realistických príbehov v knihe, čitateľov rozhodne zaujme.