Dynastia Rockefellerovcov : (Dinastija Rokfellerov) - Fursenko, Aleksander Aleksandrovič: 1949- (Periskop, 1974)
Biografický román o slávnej a bohatej americkej dynastii. Ovládli rôzne oblasti amerického kapitálu, určovali vnútornú aj zahraničnú politiku USA.