Cukrová vata : (Candyfloss) - Wilson, Jacqueline: 1945- (Slovart, 2008)
Floss býva so svojou mamou, jej novým manželom Stevom a nevlastným bratom Tigrom. Steve dostane lukratívnu pracovnú ponuku v Sydney a celá rodina sa má na šesť mesiacov sťahovať do Austrálie. Floss nevie, čo má spraviť. Láka ju vzrušujúce dobrodružstvo, ale čo otec? Miluje víkendy strávené v jeho starom domčeku s kaviarňou, je jediným, čo otec má. Ako sa nakoniec Floss rozhodne?