Cukrová vata (Candyfloss) - Wilson, Jacqueline: 1945-; Karovičová-Rybková, Katarína: 1951-; Sharratt, Nick: 1962- (Slovart Bratislava, 2008)
Floss býva so svojou mamou, jej novým manželom Stevom a nevlastným bratom Tigrom. Steve dostane lukratívnu pracovnú ponuku v Sydney a celá rodina sa má na šesť mesiacov sťahovať do Austrálie. Floss nevie, čo má spraviť. Láka ju vzrušujúce dobrodružstvo, ale čo otec? Miluje víkendy strávené v jeho starom domčeku s kaviarňou, je jediným, čo otec má. Ako sa nakoniec Floss rozhodne?
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: romány autorské; dievčenské romány; Wilson, Jacqueline, rodená Jacqueline Maddie Aitken (anglická spisovateľka, 17.11.1945 Bath, Somerset, VB -); dobrodružné romány; próza; anglická literatúra - texty; Sharratt, Nick (anglický ilustrátor detských kníh. Nar. 1962 v Londýne, Anglicko -); pre čitateľov od 9 rokov