Hviezda z nocľahárne : (The Bed and Breakfast Star) - Wilson, Jacqueline: 1945- (Slovart, 1995)
Elza je desaťročné dievča s hrivou a hlasom leva. Okrem množstva nepoddajných vlasov má mladšieho brata - obrovské bábätko Hanka a päťročnú sestru Pippu, čo po nej vždy všetko opakuje. Spolu s mamou a otčimom Mackom žijú momentálne v nocľahárni, no Elza sníva o tom, ako bude hviezdou zábavných programov, a neustále si preto vymýšľa nové a nové vtipy. Dospelí ich však nie vždy pochopia, celkovo sú dosť nechápaví, najmä Mack. Toho by Elza najradšej videla na Mesiaci. Život v nocľahárni sa jej však čoskoro začne páčiť...