Kvet hrôzy 3: Tretia časť trilógie - Zelinová, Hana: 1914-2004 1914- (Slovenský spisovateľ, 1986)
Záverečný diel trilógie, ktorom autorka dokresľuje osudy fabiciovského rodu a jeho legitímnej aj nelegitímnej vetvy až do roku 1975. Dej románu sa sústreďuje na mladú sudkyńu Kemkovú, ktorá sa narodila v posledných dňoch vojny a reprezentuje nový svet...