Tajomstvo lóže P-2 : (A P-2 páholy titkai) - Faragó, Jenő: 1872-1940 (Členská knižnica Pravda, 1988)
Hrozba pre taliansku demokraciu. V prípade Gelliho Lóže P-2 bolo slobodomurárstvo len maskou, krycím menom. Bola to organizácia, ktorá spriadala pravicové protištátne sprisahania, bola zapletená do atentátov, ktoré si vyžiadali mnoho ľudských životov...