Škrtič z Notting Hillu: Veľké prípady povestného Scotland Yardu : (Der Würger von Notting Hill) - Heermann, Christian: 1936- (Periskop, 1989)
Z obsahu: Mŕtvola v kufri na stanici Charing Cross. Tradície Yardu. Lož v Old Bailey. Kráľ dostihových podvodníkov. Eastendský vrah prostitútok. Falošný lord. Chapman vraždil antimónom. Mŕtvoly miznú v kyseline. Dereka to stálo hlavu. Vlaková lúpež storočia....