Stopy mrtvých: Soudní lékařství ve službách pravdy : (Die Spuren der Toten) - Pfeiffer, Hans: 1925-1998 (Stopy-fakta-svědectví, 1986)
Skutočnej forenzné - kriminalistické prípady, k objasnením ktorých rozhodujúcim spôsobom prispeli súdni lekári Umožňujú nazrieť do vedeckej kriminalistiky.