Stopy mrtvých: Soudní lékařství ve službách pravdy (Die Spuren der Toten) - Pfeiffer, Hans: 1925-1998; Harantová, Emílie; Fišer, Jaroslav: 1919-2003; Zikmundová, Jaroslava: 1963- (Panorama Praha, 1986)
Skutočnej forenzné - kriminalistické prípady, k objasnením ktorých rozhodujúcim spôsobom prispeli súdni lekári Umožňujú nazrieť do vedeckej kriminalistiky.
Z obsahu: Předmluva. Souboj expertů. "Výrobní síla" zločin. Problémy s identifikací. Sebevrazi. Místo činu. Nález jiný, než se čekalo.
Keywords: Pfeiffer, Hans (bol nemecký spisovateľ, dramatik a rozprávač. * 22.02.1925 v Schweidnitz, Sliezsku, Nemecko, dnes Świdnica, Poľsko - 27.09.1998 v Wurzen, v Lipsku, Nemecko); romány autorské; kriminálne romány; profesijné romány; súdne lekárstvo; lekárstvo súdne; kriminalistika; dejiny súdne; skutočné príbehy; próza; nemecká literatúra - texty; faktografická literatúra; Fišer, Jaroslav (český grafik, typograf, výstavný dizajnér, tvorca filmových plagátov. * 10.10.1919 v Prahe, Česko - 21.06.2003 v Prahe, Česko)